Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2275 niezalogowanych)
78 Postów
Hubert Hubert
(hooba007)
Początkujący
a co do trawnika, koszenie mechaniczne, czy ręczne ? (grzebień plus nożyczki) jak u fryzjera?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
kosiarka w garazu do gotowa do użytku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
A kto mnie pomoże odgruzować chatę?????????????
Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ustaw sie w kolejce ja byłam pierwsza szukam juz od dłłłługiego czasu aczkolwiek jesli bardzo chcesz odstapie ci miejsce w kolejce mnie dzis wieczorem naszło na sprzatnko został tylko ten nieszczesny trawnik (((
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
kami napisał:
ustaw sie w kolejce ja byłam pierwsza szukam juz od dłłłługiego czasu aczkolwiek jesli bardzo chcesz odstapie ci miejsce w kolejce mnie dzis wieczorem naszło na sprzatnko został tylko ten nieszczesny trawnik (((
Podlej benzyną i spal, albo poczekaj na śnieg. Zakryje i spokój do wiosny
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
DZIKI napisał:
kami napisał:

ba zawsze go zlewałam(raczej tak ogolnie go zlewałam kosiiłam tylko latem jak trawa siegała juz 1 pietra i zasłaniała mi widok z okna ) ... nie benzyna bron boze ) ale teraz własciciele wprowadzili nowa klauzure do kontraktu wynajmu trawik ma byc skoszony raz w tygodniu nie zaleznie od pory roku tylko czekam az mi dowala ze zima mam wziasc łopate i odsniezac podjazd
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
kami napisał:
DZIKI napisał:
kami napisał:

ba zawsze go zlewałam(raczej tak ogolnie go zlewałam kosiiłam tylko latem jak trawa siegała juz 1 pietra i zasłaniała mi widok z okna ) ... nie benzyna bron boze ) ale teraz własciciele wprowadzili nowa klauzure do kontraktu wynajmu trawik ma byc skoszony raz w tygodniu nie zaleznie od pory roku tylko czekam az mi dowala ze zima mam wziasc łopate i odsniezac podjazd

Ciekawe jak właściciel widzi te odśnieżanie, po tym jak spadnie z metr śniegu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
w stv to ja bym tak na ten snieg nie liczyla za bardzo
trzeba sie brac za koszenie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
truskawkowa napisał:
w stv to ja bym tak na ten snieg nie liczyla za bardzo
trzeba sie brac za koszenie

No to masz problem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
DZIKI napisał:
kami napisał:
DZIKI napisał:
kami napisał:

Ciekawe jak właściciel widzi te odśnieżanie, po tym jak spadnie z metr śniegu

moze przejde na emeryture im komuna odsnieza
taki przykład z zeszlego roku jeden podjazd poł podjazdu odsniezone(sasiadki emerytki traktor z komuny przyjechał i odsniezył i) druga połowa metr sniegu (chcieismy mu normalnie za to zapłacic to on niee nie moge w kontrakcie mam tylko te połowe sasiadki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok